Декларації нардепів і чиновників: в соцмережах знайшли рекордсмена по готівці
Категорія
Україна
Дата публікації

Декларації нардепів і чиновників: в соцмережах знайшли рекордсмена по готівці

Декларації нардепів і чиновників: в соцмережах знайшли рекордсмена по готівці
Джерело:  online.ua

У мережі знайшли рекордсмена за сумою задекларованої готівки - народний депутат і бізнесмен В'ячеслав Константиновський у своїй електронній декларації вказав 14 мільйонів 700 тисяч доларів готівки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Антона Комарова.


«Я так розумію, це рекорд? 14.700.000 $ готівкою», - написав Комаров і опублікував ряд відповідних скріншотів.


Відзначимо, Константиновський став відомий після своєї передвиборної кампанії в 2014 році. «Продав Ролс-Ройс, пішов на фронт», - так звучав слоган тодішнього кандидата в депутати від «Народного фронту».




При цьому Константиновський записався добровольцем до армії, і пожертвував для бійців в зоні АТО кілька мільйонів гривень.




«А навіщо ви продавали Ролс-Ройс, перед тим як піти на фронт?», - запитав Константиновського в соцмережі Комаров після публікації даних декларації нардепа.



Ігор Бочаров: Золотий час арифметики і логіки))


Oleksiy Nesterenko: А навіщо декларувати в такому випадку? Ось я не розумію.


Владиславка Діденко: Продав Ролс-Ройс, купив Бентлі.


Oleksiy Nesterenko: А тепер цікаво подивитися суми сплачених податків за 10 років.


Tatyana Misiyuk: Константиновський, як мінімум, ніколи не приховував, що займався бізнесом. Але декларувати готівку - не розумію).



Alex Basenko: Ну він після його продажу - дуже сильно допоміг хлопцям в госпіталі. Не впевнений, що всю суму, але чув про велику суму, яку передав він для поранених.


Sergey Neyolov: Навіщо продавати Ролс, коли у тебе готівка в доларах з 6 нулями.


Як повідомляв ONLINE.UA,  електронні декларації українських чиновників і депутатів, які вносять в звіти предмети мистецтва, готівку і навіть церкви, стали об'єктами їдких жартів в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?