"Демони набирають силу": Макрон попередив світ про нову небезпеку
Категорія
Політика
Дата публікації

"Демони набирають силу": Макрон попередив світ про нову небезпеку

"Демони набирають силу": Макрон попередив світ про нову небезпеку
Джерело:  online.ua

Президент Франції Еммануель Макрон попередив про небезпеку націоналізму у своїй промові, яку він виголосив під час церемонії з нагоди завершення Першої світової війни. На його думку, "демони націоналізму" знову набирають силу на міжнародній арені, передає ONLINE.UA з посиланням на  Associated Press.

"Стародавні демони, які викликали Першу світову війну та призвели до мільйонів смертей, знову стають сильнішими... Патріотизм - повна протилежність націоналізму. Націоналізм є зрадою патріотизму. Кажучи "Наші інтереси передусім, хай там що відбувається з іншими", ви знищуєте найцінніше, що може мати нація, те, що робить її живою, великою, і, щонайважливіше, її моральні цінності", - заявив Еммануель Макрон, коли дестяки світових лідерів, у тому числі президент США Дональд Трамп, слухали його біля Тріумфальної арки.

Французський лідер закликав світову спільноту об’єднатися у спільній боротьбі за мир та для вирішення інших глобальних питань.

 "Разом ми можемо запобігти загрозам - глобальному потеплінню та руйнуванню навколишнього середовища, бідності, голоду, хворобам, нерівності, неосвіченості", - сказав Макрон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  президент Франції Еммануель Макрон опинився в епіцентрі скандалу через світлини з двома молодими чоловіками, один з яких позує з оголеним торсом і демонструє на камеру середній палець. Політик відкидає усі звинувачення та критику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?