День артилеристів України: в мережі з'явилося потужне відео
Категорія
Події
Дата публікації

День артилеристів України: в мережі з'явилося потужне відео

День артилеристів України: в мережі з'явилося потужне відео

У мережі з'явилося потужне відео, присвячене Дню ракетних військ і артилерії, який українці відзначають 3 листопада.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook луганського блогера Савелія Вассермана.
"Зі святом, боги! Спасибі, що не зрівняли нас з землею незважаючи на те, як вам насипали від нас до вас. Працювали якісно і витримано, не без гріха, але хто без? Видно що ви любите свою-нашу землю, видно що ми, прості люди, для вас не гарматне м'ясо, видно що ви навчилися і тепер можете, коли треба. Це бачать і окупанти, для яких честь і совість порожній звук. у них немає такого свята. Вони обрушували свої заряди направо і наліво на своїх , щоб чужі боялися. Але нехай це буде на їх совісті - ми всі бачили, хто і як по нам стріляв. Дякую. Тримайтеся. Чекаємо", - підписав відео блогер.


Нагадаємо, раніше з Днем ракетних військ і артилерії українців привітав президент Петро Порошенко, також опублікувавши яскраве відео, на якому показано успішний етап вогневих випробувань ракет українського виробництва.
Як повідомляв ONLINE.UA, 1 листопада на полігоні "Дівички" під Києвом відбулися змагання, під час яких визначилися кращі артилеристи Збройних сил України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?