День Києва-2018: куди піти у столиці на вихідних 26-28 травня
Категорія
Культура
Дата публікації

День Києва-2018: куди піти у столиці на вихідних 26-28 травня

День Києва-2018: куди піти у столиці на вихідних 26-28 травня
Джерело:  online.ua

Травень, як завжди, видався дуже насиченим цікавими подіями та яскравими заходами. Можливо хтось вже хоче відпочити від шумних гулянок та просто повалятися на дивані. Але ще зарано здаватися! Останні вихідні травня також будуть насиченими. Окрім Дня Києва, 27 травня у столиці пройде фінал Ліги чемпіонів УЄФА, також 27 травня відзначається християнське день Святої Трійці, з нагоди якого понеділок також буде вихідним днем. ONLINE.UA підготував підбірку найцікавіших заходів, які відбудуться на вихідних 26-28 травня.

Концерти на Хрещатику до Дня Києва 

27 травня (з 13 до 21.00) на Хрещатику відбудеться концертна програма з нагоди святкування Дня Києва та закриття футбольного турніру Фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. Заплановано: виступи 3 оркестрів та 2 хорів, шоу маршових барабанів і шоу на цимбалах, VJ-шоу та DJ-сети, вокальні та танцювальні перформанси-флешмоби, а також багато несподіванок і сюрпризів.

Вхід безкоштовний.

Kyiv Art Week

Ярмарок вже вкотре збирає під одним дахом актуальний зріз сучасного українського мистецтва, ретельно відібраного найкращими галереями. Kyiv Art Week - це десяток музеїв і просторів, де будуть представлені експозиції і проекти знакових зарубіжних і українських художників.

Ярмарок проходить у комплексі «Торонто-Киев» та буде тривати до 27 травня.

Ціна квитка: 50 грн.

Кураж Night Market India

«3 дні і 3 ночі» буде тривати самий, по-доброму, божевільний і яскравий Кураж Базар у році - Кураж Night Market India. Бінді на лоб при вході всім, танці і фото в сарі, які можна взяти в оренду, їжа з каррі, нескінченні річки манго ласси і масала чаю, Раджа ін да хаус, пахощі і кришнаїти, весілля під місяцем і нескінченний рай для дітей. За пультом і перед мікрофоном самий індійський з усіх британців - Panjabi MC.

Ціна квитка: 25-27 травня - 130 грн, 30 з них відправляються на благодійність 28 травня - 100 грн. Квиток можна купити на місці. (для іменинників, вагітних, дітей до 12 років, пенсіонерів, людей з інвалідністю, учасників АТО і людей в традиційній індійській одязі вхід безкоштовний).

Craft Beer Fest

25-27 травня буде на території ВДНГ пройде масштабний в Україні фестиваль українського крафтового пива. В одному місці зберуться близько 30 пивоварних компаній, які представлять більше сотні видів пива. На відвідувачів чекає багато крафтових броварень, необмежена кількість смачною їжі, жива музика, зони розваг для дорослих та дітей, майстер класи від відомих броварів та фахівців пивної справи.

Ціна квитка: 150 грн.

Джаз у саду

У неділю, у ботанічному саду імені Гришка кращі музиканти України зіграють для вас джаз. Теплого травневого вечора на заході сонця, серед жасминовий кущів квартет Руслана Єгорова зіграє джазові стандарти в сучасних аранжуваннях.

Ціна квитка: 350 грн.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, у п’ятницю, 18 травня в Києві відбулося відкриття міжнародного фестивалю світла і медіамистецтва — Kyiv Lights Festival.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?