День народження Героя: в мережі згадали одну з перших жертв війни в Україні
Категорія
Події
Дата публікації

День народження Героя: в мережі згадали одну з перших жертв війни в Україні

День народження Героя: в мережі згадали одну з перших жертв війни в Україні
Джерело:  online.ua

У мережі вшанували пам'ять Героя України Володимира Рибака, який став однією з перших жертв війни на Донбасі, і якому 30 листопада виповнилося б 45 років.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Інфовійськ України.
"Сьогодні мало виповнитися 45 років Володимиру Рибаку, Герою України, по-звірячому замордованому російськими окупантами... Вічна пам'ять", - йдеться в повідомленні.
Дьожіна І.О: "Світла пам'ять людині з великим серцем! Пам'ятаємо і наші онуки будуть пам'ятати!"
Никуся-Перемога: "Вічна пам'ять!"
Steven Gvozdevsky: "Вічна і світла пам'ять. Слава Україні! Смерть путінським окупантам!"
Як відомо, Володимир Рибак, депутат Горлівської міської ради від ВО "Батьківщина", був викрадений за наказом лідера бойовиків ДНР Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) 17 квітня 2014 в Горлівці відразу після мітингу, в ході якого Рибак намагався зняти прапор так званої ДНР. 22 квітня його тіло було знайдено в річці Казенний Торець біля смт Райгородок Донецької області з ознаками насильницької смерті.


Президент Петро Порошенко нагородив Володимира Рибака званням Герой України з врученням ордена "Золота Зірка" 20 лютого 2015 року посмертно.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в День державного прапора на Софіївській площі в Києві разом з президентом Петром Порошенко прапор України підняла дочка Володимира Рибака.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?