День Незалежності 2018: в центрі Києва з 18 серпня тимчасово обмежать рух
Категорія
Україна
Дата публікації

День Незалежності 2018: в центрі Києва з 18 серпня тимчасово обмежать рух

День Незалежності 2018: в центрі Києва з 18 серпня тимчасово обмежать рух
Джерело:  online.ua

У центрі Києва проводиться підготовка до параду на честь Дня Незалежності України, в зв'язку з чим буде тимчасово обмежено дорожній рух. Тимчасова заборона на рух траснпорта вводиться з 18 серпня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.

У суботу, 18 серпня, з 17:30 в Києві перекриють рух на на вул. Великій Васильківській (від вул. Жилянської до вул. Хрещатик) - Бессарабської площі - вул. Хрещатик - Майдані Незалежності - вул. Хрещатик до Європейської площі.

Також буде обмежений проїзд транспорту в центрі Києва:

Такі тимчасові обмеження руху транспорту в Києві будуть також вводитися 20 і 22 серпня, починаючи з 17:45 за київським часом і до закінчення репетиції військового параду.

Крім того, 18, 20 а також з 22 по 24 серпня в Києві не будуть працювати паркувальні майданчики в місцях підготовки та проведення урочистих заходів з нагоди Дня Незалежності України, а також буде заборонено паркування в місцях стоянки транспортних засобів ЗСУ, які перевозять особовий склад піших парадних розрахунків на бульварі Лесі Українки, Володимирському проїзді, вул. Богдана Хмельницького, Набережному шосе, Парковій дорозі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на параді в Києві в День Незалежності України вперше пройдуть жінки-військовослужбовці і покажуть нову техніку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?