День Незалежності 2019: пряма трансляція Ходи Гідності та Маршу захисників
Категорія
Україна
Дата публікації

День Незалежності 2019: пряма трансляція Ходи Гідності та Маршу захисників

День Незалежності 2019: пряма трансляція Ходи Гідності та Маршу захисників
Джерело:  online.ua

У центрі столиці на Хрещатику проходять урочистості з нагоди чергової річниці Дня Незалежності. Тим часом біля червоного корпусу КНУ ім. Шевченка збираються учасники Маршу захисників.

Як повідомляє ONLINE.UA, від місця збору Марш вирушить до Майдану Незалежності до Михайлівської площі, де відбудеться молебень за загиблими.

За словами організаторів заходу, вони очікують на майже 10 тисяч учасників заходу. Політична символіка при цьому не передбачається

Офіційні урочистості з нагоди 28-ї річниці Незалежності України почалися на Алеї Героїв Небесної Сотні з вшанування пам'яті героїв та виконання гімну. На церемонії присутній президент України Володимир Зеленський та інші державні діячі.

День Незалежності України відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР в 1991 році Акта проголошення незалежності України.

У нинішньому році організатори пообіцяли не використовувати військову техніку на параді. Однак від залучення до святкування військових підрозділів вирішили все ж таки не відмовлятися. При цьому поруч з традиційними елементами параду, такими як проходження Хрещатиком представників родів військ, будуть залучені представники громадськості - спортсмени, музиканти та артисти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?