День Незалежності України 2018: онлайн-трансляція параду в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

День Незалежності України 2018: онлайн-трансляція параду в Києві

День Незалежності України 2018: онлайн-трансляція параду в Києві
Джерело:  online.ua

24 серпня 2018 року українці святкують День Незалежності України. З нагоди свята в Києві на головній площі пройде масштабний військовий парад, в якому візьмуть участь 4,5 тисячі військовослужбовців, а також 250 одиниць військової техніки. Онлайн-трансляція параду в Києві буде проводитися на телеканалах телеканалах "Прямий", "1 + 1", "СТБ", "5 канал", 112 Україна ", а також на YouTube, повідомляє ONLINE.UA.

Парад у Києві з нагоди Дня Незалежності України розпочнеться о 10:00. ЗСУ покажуть українцям нові зразки військової техніки, сучасну авіацію, використовуя нове офіційне вітання "Слава Україні! Героям слава!".

У 2018 році в параді в Києві вперше візьмуть участь жінки-військові. Всього по головній площі української столиці пройдуть тисячі військових. Очікується також прибуття 18 іноземних делегацій.

У День Незалежності України 2018 Київ відвідає радник президента США з питань нацбезпеки Джон Болтон, який відвідає парад.

Очікується, що українцям на параді в Києві з нагоди Дня Незалежності 2018 покажуть нове ракетне й артилерійське озброєння, включаючи ОТРК Сапсан, високоточну систему залпового вогню Вільха, автоматизовану систему залпового вогню Верба, комплекс автоматизованого управління артилерійськими батареями і дивізіон Оболонь-А, 155-мм САУ Богдана, модернізований танк Ятаган. Також на головній площі української столиці продемонструють недавно придбані американські ракетні комплекси Javelin і вперше публічно представлять новий транспортний літак Ан-178.

Парад у Києві до Дня Незалежності 2018 - онлайн-трансляція (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, куди можна піти в Києві на День Незалежності 2018.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?