День побитих депутатів: в Росії сталися одразу два гучних інциденти
Категорія
Світ
Дата публікації

День побитих депутатів: в Росії сталися одразу два гучних інциденти

День побитих депутатів: в Росії сталися одразу два гучних інциденти
Джерело:  L!fe #шоу

У Росії побили двох депутатів Держдуми - представника президентської партії "Єдина Росія" Олександра Сидякіна і члена ЛДПР Максима Шінгаркіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
Депутат Держдуми від ЛДПР Максим Шінгаркін заявив в поліцію, що його побили вісім співробітників охорони ТЦ "Європейський" в Москві. За його словами, співробітники служби безпеки не захотіли його пускати всередину торгового комплексу. Під час конфлікту Шінгаркін викликав на місце поліцейських, які, прибувши на місце інциденту з'ясували, що конфлікт стався через небажання Шінгаркіна проходити через рамки металошукачів. Представник ЛДПР заявив, що він депутат і може проходити в ТЦ без усякого догляду.
За цим фактом поліцією розпочато дослідчу перевірку.
Інцидент з депутатом від "Єдиної Росії" стався в Тверській області. Депутат Сидякін влаштував пікнік разом з друзями за день до праймеріз (тип голосування, в якому вибирається один кандидат від політичної партії, між обраними кандидатами потім проходить звичайне голосування).
За словами джерела в правоохоронних органах, за деякий час до побиття однопартієць Сидякіна і місцевий бізнесмен Сергій Реботенко зажадав від компанії депутата покинути місце відпочинку, оскільки вони були на його приватній території, а також попросив Сидякіна припинити пиляти ліс, інакше Реботенку доведеться через це платити штраф.
Однак відпочиваючі відмовилися виконати прохання місцевого бізнесмена, зажадавши від Реботенка доказів, що це його володіння. Він нічого не пред'явив і пішов, пригрозивши відпочиваючим розправою. Через годину після цього на місце пікніка прибули сім невідомих, які, за словами Сидякіна, побили відпочивальників. Після інциденту парламентарій звернувся з заявою до поліції.
Раніше повідомлялося, що в Києві на дружину секретаря РНБО Олександра Турчинова напав невідомий з ножем.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?