День в АТО: бойовики провели 30 обстрілів, один боєць ЗСУ загинув
Категорія
Події
Дата публікації

День в АТО: бойовики провели 30 обстрілів, один боєць ЗСУ загинув

День в АТО: бойовики провели 30 обстрілів, один боєць ЗСУ загинув
Джерело:  online.ua

Станом на 18 годину 8 травня бойовики провели 30 обстрілів позицій українських військових, в результаті чого загинув один боєць Збройних сил України, ще п'ятеро були поранені.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Бойовики ЛНР обстріляли житлові будинки Попасної: з'явилися фото і відео наслідків

На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь з мінометів 82 і 120 мм калібру по Кам'янці та Верхньоторецькому, з мінометів 120 мм калібру - по Невельському, з гранатометів та кулеметів по Луганському та Верхньоторецькому. В районі Авдіївки терористи стріляли з мінометів 120 мм калібру, кулеметів та протитанкових гранатометів, а біля Зайцево - з гранатометів та стрілецької зброї.

На Приморському напрямку проросійські бойовики обстрілювали позиції ЗСУ в районі Павлополя з мінометів 82 і 120 мм калібру, у Водяного - з мінометів 82 мм калібру, БМП, гранатометів та кулеметів, у Красногорівки - з мінометів 82 і 120 мм калібру, біля Широкіно, Гнутового та Чермалика - з гранатометів, у Гранітного - зі стрілецької зброї. В той же час, біля Новотроїцького зафіксували ворожих снайперів.

"На Луганському напрямку, з артилерійських систем калібру 122-мм підрозділи російсько-окупаційних військ гатили по опорних пунктах поблизу Новозванівки. 120-міліметрові міномети та автоматичні гранатомети противник застосував поблизу Кримського, а з мінометів калібру 82-мм бив по опорних пунктах під Троїцьким. З гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів ворог вів вогонь по позиціях поруч населеного пункту Жовте", - додали у штабі АТО.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що в зоні АТО в рамках виконання бойового завдання підірвався український військовослужбовець.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?