День в АТО завершився з втратами: штаб повідомив трагічні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

День в АТО завершився з втратами: штаб повідомив трагічні подробиці

День в АТО завершився з втратами: штаб повідомив трагічні подробиці

У п'ятницю ввечері, 10 березня, бойовики збільшили кількість обстрілів в зоні АТО на Донбасі, в результаті чого загинув один український військовий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
"У другій половині дня російсько-окупаційні війська істотно активізували обстріли по всій лінії розмежування, в результаті яких, за уточненими даними, один військовослужбовець загинув, дев'ять отримали поранення і десять травмовані", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: Це як Донецький аеропорт: з'явилися нові фото з гарячої зони АТО
Повідомляється, що найбільш інтенсивно бойовики стріляли по позиціях українських військ на Маріупольському напрямку. Тут окупанти застосовували заборонені Мінськими угодами 122-мм артилерію і міномети різного калібру, протитанкові ракетні комплекси і весь наявний арсенал стрілецької зброї.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті обстрілів проросійськими бойовиками на Донбасі, які були проведені в ніч на 10 березня, постраждало двоє українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?