Денис Манжосов стане головним героєм студії «Квартал 95»
Категорія
Культура
Дата публікації

Денис Манжосов стане головним героєм студії «Квартал 95»

Денис Манжосов стане головним героєм студії «Квартал 95»
Джерело:  online.ua

Співзасновник студії «Квартал 95» Денис Манжосов, який покинув проект в 2013 році – повертається. Йому обіцяно місце головного героя в «Кварталі» після перемоги на виборах. Раніше центральним героєм студії був Володимир Зеленський, про це повідомляє телеканал ZIK  з посиланням на ІА "Forum".

За даними джерел видання у студії «Квартал 95», Манжосов хотів повернутися в проект, але колектив був проти.

«З ним досить жорстко розлучилися в 2013-му, але час не стоїть на місці, проект розвивався. Зараз же він повинен зайняти місце Володимира, це стало до певної міри оплатою мовчання, щоб нюанси його відходу і внутрішніх питань студії не були оприлюднені перед виборами», – говорить джерело з студії «Квартал 95» і додає: «Компроміс досягнуто, Манжосов обмірковує пропозицію, але підстав для відмови на сьогоднішній момент немає».

У Києві зірвали прес-конференцію друга Зеленського. Він, буцімто, обіцяв звернення через дві години
відбутися прес-конференція екс-учасника «Кварталу 95» Дениса Манжосова, де той планував розповісти історію стосунків з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, однак скасував захід.

За даними директора агентства «Українські новини» Дениса Іванеско, спікер приїхав за годину до прес-конференції, потім «вийшов покурити у двір, сів у таксі і поїхав».

Пізніше того ж дня Манжосов виступив в ефірі телеканалу «Прямий» і заявив, що не збирався на прес-конференції викладати компромат на свого колишнього товариша Володимира Зеленського, а хотів лише задовольнити цікавість журналістів, які цікавилися причинами його відходу зі студії «Квартал 95» у 2013 році.

За словами Манжосова, він готовий зустрітися з колишніми колегами по «Кварталу 95» та дізнатися, чому вони думали, що за прес-конференцію йому нібито були заплачені гроші. Він вважає, що в команді Зеленського побоювалися провокацій.

«Не дивлячись на те, що сталося кілька років тому, не може бути такого, щоб я говорив щось в сторону своїх дитячих, юнацьких товаришів», – додав артист.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?