Денис Шмигаль дав гучну обіцянку українському бізнесу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Денис Шмигаль дав гучну обіцянку українському бізнесу

Денис Шмигаль дав гучну обіцянку українському бізнесу
Джерело:  online.ua

23 листопада очільник Кабінету мінітсрів Денис Шмигаль виступив з важливим оголошенням. Він пообіцяв усім українцям, що Міністерство економіки уже цього тижня постарається допрацювати показники з підтримки окремих галузей, які постраждали через запровадження карантинних обмежень, зокрема, карантину вихідного дня. Про це глава уряду повідомив під час селекторної наради під головуванням українського лідера Володимира Зеленського.Також Денис Шмигаль звернув увагу на те, що минулого тижня за дорученням президента уряд розробив план дій з підтримки бізнесу та окремих галузей. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на сайт Офісу президента.

"А вже цього тижня Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства має допрацювати показники з підтримки окремих галузей, які постраждали через запровадження карантинних обмежень. Держава підтримає підприємців", — наголосив Денис Шмигаль.

За словами очільника Кабінету міністрів, наразі майже 28 тисяч пацієнтів перебувають на стаціонарному лікуванні від коронавірусної хвороби, і така динаміка зберігається протягом останніх двох тижнів.

"Карантин вихідного дня та додаткові заходи безпеки дають свої результати. Ми маємо зробити все, щоб уникнути повного локдауну. Поки статистика показує, що нам вдається стримувати прогнозоване зростання.Також важливо відновити всі економічні програми та розпочати нові, щоб допомогти якомога більшій кількості людей. Адже епідемічна ситуація по всьому світу впливає на економіку", — підкреслив український лідер Володимир Зеленський.

Не можна не згадати про те, що нещодавно очільник Максим Степанов попросив українців уважно перевіряти інформацію та уникати фейків про пандемію коронавірусу та карантинні обмеження в нашій країні. Зокрема, він звернув увагу на те, що у лікарнях немає дефіциту ліжок для пацієнтів з коронавірусом, як раніше про це писали деякі ЗМІ.

"Не вірте фейкам. Ситуація контрольована", — пояснив Степанов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Кабміні нарешті відповіли, коли в Україні з'явиться вакцина від коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?