Депп вперше з'явився на публіці після розставання із зірковою дружиною: з'явилися фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Депп вперше з'явився на публіці після розставання із зірковою дружиною: з'явилися фото

Депп вперше з'явився на публіці після розставання із зірковою дружиною: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор і учасник рок-групи The Hollywood Vampires Джонні Депп, який переживає розлучення з актрисою Ембер Херд, виступив зі своєю групою в Міннесоті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на E! News.
53-річний актор вирішив трохи розвіятися після затяжного процесу розлучення з екс-коханою.
Депп виступив зі своїм колективом на благодійному вечорі організації Starkey Hearing, яка допомагає людям з проблемами слуху.
Джонні з'явився на сцені в образі рокера-пірата: численні прикраси, закочені рукави, підведені очі, виголені скроні...
Актор навіть з'явився на червоній доріжці, де фотографувався з колегою по групі Елісом Купером (який спонсорує фонд) і його дружиною Шеріл Годдард.


Актор був щиро радий тому, що взяв участь у благодійному концерті. Він активно розповідав про те, чим займається фонд, і в якийсь момент навіть поперхнувся від почуттів, які його сповнювали, - йдеться в джерелі.
"Я хочу, щоб життя людей змінювалися в кращий бік. Пам'ятаю випадок в Лісабоні, там я побачив обличчя людини, яка вперше змогла почути щось. Це неймовірний момент, який я ніколи не забуду", - поділився Депп.
За вечір фонд отримав 9,5 мільйона доларів.
Відзначимо, в лютому 2015 року актор Джонні Депп, музикант Еліс Купер і засновник Aerosmith Джо Перрі об'єдналися в рок-групу The Hollywood Vampires.


Нагадаємо, нещодавно гітарист групи The Hollywood Vampires Джо Перрі під час концерту в Брукліні пішов зі сцени і втратив свідомість. Музикант був доставлений у відділення реанімації в одну з місцевих лікарень.
Як повідомляв ONLINE.UA, голлівудська актриса Ембер Херд днями була помічена в компанії своєї колишньої дівчини - художниці Тасі Ван Рі. У ЗМІ вже заговорили про те, що дівчата знову разом. Однак поки актриса не давала ніяких коментарів з цього приводу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?