Депутат Держдуми РФ проривався в Україну – прикордонники
Категорія
Україна
Дата публікації

Депутат Держдуми РФ проривався в Україну – прикордонники

Депутат Держдуми РФ проривався в Україну – прикордонники
Джерело:  online.ua

Державна прикордонна служба повідомила, що вчора ввечері депутат Державної Думи Росії V та VI скликань намагався потрапити в Україну через аеропорт «Бориспіль». За даними ONLINE.UA, російський політик прибув до Києва рейсом з Риги. Мова йде про Едуарда Маркіна – колишнього депутата Держдуми від ЛДПР.

Прикордонники повідомили, що оскільки цей іноземний громадянин знаходиться в списках осіб, яким заборонено в’їзд в Україну, йому було поставлено штамп про відмову у перетині державного кордону. На найближчому рейсі російського політика повернули до країни, з якої він прибув.

Депутат Маркін обирався до складу Державної Думи двічі – у 2007 та 2011 рр., спочатку від Свердловської області, а потім від Пермського краю.

Як відомо, пряме авіасполучення між Росією та Україною було припинене у 2015 році через те, що російські авіакомпанії відмовились сплатити багатомільйонний штраф, накладений Державіаслужбою, за незаконні польоти в анексований Крим. З того часу транзит пасажирів між двома країнами відбувається, здебільшого, через аеропорти Мінська, Риги, Кишинева та Стамбула.

Нагадаємо, що кілька днів тому розлючені пасажири заблокували аеропорт «Бориспіль».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?