Депутат Ради облив брудом українську владу в ефірі росТБ: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Депутат Ради облив брудом українську владу в ефірі росТБ: з'явилося відео

Депутат Ради облив брудом українську владу в ефірі росТБ: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат від фракції "Опозиційний блок" Нестор Шуфрич в російському пропагандистському ток-шоу звинуватив владу України в зриві Мінських домовленостей і ескалації конфлікту на Донбасі.


Загострення на Донбасі: хроніку подій читайте на ONLINE.UA .


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі Росія 24.


"Влада спекулює на темі війни, не зацікавлена в мирному врегулюванні і буде саботувати Мінські угоди", - заявив Нестор Шуфрич.


"Опозиція сьогодні не в змозі тиснути на українську владу, хоча деякі представники роблять все, щоб змусити хоча б президента України, керівництво України, реалізувати Мінські угоди, але в сьогоднішній ситуації ми повинні зробити все, щоб Україна виконала свої угоди", - також заявив Шуфрич.



Як повідомляв ONLINE.UA, екс-нардеп від Партії регіонів Микола Левченко став посміховиськом в соцмережах після свого звернення до російського пропагандиста Володимира Соловйова в прямому ефірі з проханням не принижувати його і інших "біженців".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?