Депутат Ради влаштував політичний перфоманс під Маріїнським палацом (ФОТО)
Категорія
Україна
Дата публікації

Депутат Ради влаштував політичний перфоманс під Маріїнським палацом (ФОТО)

Депутат Ради влаштував політичний перфоманс під Маріїнським палацом (ФОТО)
Джерело:  online.ua

Політичні акції представників нової опозиції досягли рівня художнього перфомансу. Як повідомляє ONLINE.UA, сьогодні об 11 годині перед Маріїнським палацом народний депутат Олексій Гончаренко (фракція БПП) влаштував акцію, під час якої прив’язав до воріт цієї історичної пам’ятки провокаційний банер із зображенням Володимира Зеленського та Ігоря Коломойського.

Сюжет банеру не зміг не привернути увагу парламентських фотокореспондентів. Як можна помітити, зображення, представлене Гончаренком, копіює знамените графіті на Берлінській стіні – поцілунок Леоніда Брежнєва та Еріка Хонеккера, багаторічного голови НДР.

Нагадаємо, що Олексій Гончаренко, до того як стати активним прихильником Петра Порошенка, тривалий час був членом Партії регіонів. У 2005 році майбутній депутат БПП відстоював право використання російської мови у якості «робочої» в одеській мерії та інших муніципальних органах Одеси. Політичні переконання Гончаренко різко змінилися після початку Євромайдану, під час якого він виступив на боці опозиції.

У 2014 році Олексій Гончаренко брав активну участь у висвітленні подій захоплення Криму та Донбасу російськими військами. У РФ проти нього деякий час було відкрите кримінальне провадження «за участь у спаленні людей 2-го травня 2014 р».

За інформацією ONLINE.UA, російська компанія «Арт-Грані» випустить срібну монету на честь перемоги Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?