Депутат жорстко відповів партії Порошенко: Я не обіцяв будувати магазини Roshen
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутат жорстко відповів партії Порошенко: Я не обіцяв будувати магазини Roshen

Депутат жорстко відповів партії Порошенко: Я не обіцяв будувати магазини Roshen

Народний депутат Микола Томенко прокоментував рішення Блоку Петра Порошенко  про позбавлення його депутатського мандату.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.

«Хочу подякувати керівництву партії і особисто президенту за актуалізацію теми політичної відповідальності за передвиборчі обіцянки», — заявив він.

Томенко нагадав, що його, «як політичного і суспільного діяча і позапартійного, Порошенко запросив для участі у президентських і парламентських виборах».

«Для визначення принципів діяльності ми підписали угоду про співпрацю у розробці української гуманітарної політики. Пізніше були передвиборчі програми і обіцянки у контексті боротьби за європейські стандарти життя, український світ, відділення бізнеса від політики тощо. Що сталося після виборів, ви знаєте самі...», — написав політик.

Депутат зазначив, що він «точно не обіцяв виборцям розвивати мережу фірмових магазинів «Рошен» від Києва до глухих карпатських сіл і в той же час закривати школи, лікарні, пту чи дитячо-спортивні заклади».

«Більш того, як відповідальний політик, який не пропустив жодного засідання, не голосував за законопроекти, яких не бачив і не читав, тому що так попросив президент. Я виступав проти авантюрних і антиукраїнських змін у Конституції, антилюдського бюджету ... І УСІ ЦІ МОЇ ДІЇ ВІДПОВІДАЮТЬ нашим передвибочим обіцянкам», — заявив він.

Томенко також зазначив, що в нинішній ситуації є делікатна річ.

«Багато нинішніх керманичів партії, особливо з команди Чорновецького, з виборцями не зустрічалися, вони округами і місцями у списках торгували! Отже, рішення з'їзду важливе з урахуванням відповіді на питання відповідальности. Я готовий до спеціальної доповіді на засіданні парламенту з цього питання чекаю прийняття закону про імперативний мандат, про який говорить стаття 81 Конституції», — резюмував він.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Томенко написав заяву про вихід з фракції БПП, а пізніше з'їзд партії прийняв рішення про його відрахування з рядів цієї політсили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?