Депутат-зрадник допоміг окупантам прорватись в Ізюм
Категорія
Україна
Дата публікації

Депутат-зрадник допоміг окупантам прорватись в Ізюм

Депутат-зрадник допоміг окупантам прорватись в Ізюм
Джерело:  online.ua

На Харківщині депутат Ізюмської міськради від забороненої партії ОПЗЖ Анатолій Фомичевський показав російським загарбникам незахищену дорогу до міста.

Джерело: Facebook-сторінка представника Ізюмської міськради Максима Стрельника

Окупантам допомогли прорватись в Ізюм 

Ізюм не здається. У суботу, 26 березня, почали поступати дані про те, що в Ізюм почали заходити російські окупанти. Як виявилося, вони не просто зайшли в місто, а їх провів і показав їм незахищену дорогу до Ізюма, державний зрадник – Анатолій Фомичевський. Саме через нього російські окупанти змогли непомітно зайти в місто, але Збройні Сили України не здаються і продовжують запеклі бої за Ізюм проти російських окупантів, - повідомив Стрельник.

За словами Стрельника, заручниками вуличних боїв в Ізюмі стали 20 тис містян, що досі не евакуювались.

Представник міськради підкреслив: якби російським окупантам не показали шлях в місто, вони б ніколи не змогли туди потрапити, а тепер через них Ізюм повністю заблокований і доступу для доставки гуманітарної допомоги туди немає.

За минулу добу окупанти 180 разів обстрілювали з реактивної артилерії населені пункти на Харківщині.

За інформацією очільника Харківської ОВА Олега Синьогубова, російські окупаційні війська 39 разів проводили артилерійські та мінометні обстріли по житловим районам Харкова. Постраждали райони Салтівки, Олексіївки, Холодної Гори, ХТЗ, Чугуєва, Дергачів.

Від обстрілів "Градами" виникли пожежі у Київському, Шевченківському районі та Салтівці. Пошкоджені житлові будинки, об'єкти торгівлі та інші об’єкти цивільної інфраструктури. На щастя, жертв та постраждалих немає.

Протягом ночі окупанти також тричі завдавали ударів по промисловим об'єктам на території Хмельницької області.

Крім того, вчора вдень російський агресор завдав ракетного удару по військовому об’єкту у місті Старокостянтинів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?