Депутата від Опоблоку кинули в сміттєвий бак: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Депутата від Опоблоку кинули в сміттєвий бак: з'явилися фото

Депутата від Опоблоку кинули в сміттєвий бак: з'явилися фото

Група невідомих в ході сесії зборів Ананьївської районної ради в Одеській області побила екс-голову райради, депутата "Опозиційного блоку" Миколу Балана.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Опоблоку.
Представники політичної сили впевнені, що напад на депутата було організовано представниками "Одеської самооборони".
У той же час видання "Трасса Е-95" пише, що Балана витягли із залу на вулицю, кинули в сміттєвий бак і посипали борошном, після чого депутат повернувся до зали і почав емоційно висловлюватися про причетних до події. Так він назвав винним депутата облради Володимира Щербина, голову РДА Дмитра Маковейчука, начальника місцевої поліції Юрія Тищенка і голову райради Валентина Мокряка, і деяких інших. Дружина потерпілого депутата вдарила Маковейчука по обличчю.
Також Микола Балан оголосив голодування до моменту, поки не встановлять виконавців і замовників інциденту.
Відзначимо, що, оскільки державні чиновники всіх рівнів гальмують процес люстрації, з 2014 року набув поширення процес "сміттєвої люстрації", в якому громадськість "люструє" державних чиновників, які себе скомпрометували, за допомогою вкидання чиновників в смітники, що супроводжується закликами «звільнити» свої робочі місця.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше учасники АТО кинули в сміттєвий бак главу Козятинського райради Віктора Слободянюка в Вінницькій області.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?