Депутатам Ради придумали образливе прізвисько за їх роботу: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутатам Ради придумали образливе прізвисько за їх роботу: з'явилося відео

Депутатам Ради придумали образливе прізвисько за їх роботу: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий блогер Горький Лук назвав депутатів, які не приходять на засідання, павіанами .
Про це він розповів у своєму відеоблозі на ONLINE.UA.
"Ви знаєте, ми живемо в парламентсько-президентській республіці, тому питання «Хто буде при владі?» нагадує мені розмову «Якого гонщика брати на триногу стару кобилу - Шумахера або Міку (Хаккинена - ред.)?». Якого б не взяли, вона швидше не поїде. Маючи депутатський корпус у вигляді 450 павіанів з величезною зарплатою, які не приходять на роботу, що ми можемо зробити? Я боюся, що нічого. Я був на зустрічах, наприклад, з робочою групою Ніни Южаніної, або в Генштабі... люди скаржаться на одне й те саме - депутати не приходять на голосування. їх немає, у нас немає Ради. Є такі народні обранці, які за всю каденцію з'являються там кілька разів. Вони існують, але їх немає. Починати треба все-таки з влади законодавчої. Про це говорила, наприклад, Яресько. Вона розповідає - до неї приходять люди і просять грошей. Загляньте в тумбочку - там нічого немає. Вона каже: «Мене найняли гроші розподіляти, я їх не друкую, не виробляю, але для того, щоб їх зібрати, потрібен закон». І тут депутати не приходять на засідання Ради. Наприклад, начальник Генштабу Муженко говорив про те, що закон є, але кворуму немає", - сказав блогер.
Він зазначив, що в той час, коли в Україні йде війна, депутати не приходять на засідання, щоб голосувати з питань, пов'язаних з нею.
"У країні йде війна, обговорюється закон, пов'язаний з армією. І люди не приходять за нього голосувати. Гітлера на них немає. Ви можете собі уявити таку ситуацію, коли в країні йде війна, але люди не приходять голосувати з питань, пов'язаних з нею. Прийдіть. Скажіть «так», тоді закон запрацює. Скажіть "ні", тоді він не запрацює, будуть робити інший. Я бачив, наприклад, групу розробників проектів в Міністерстві оборони. Це люди з чорними від втоми обличчями. Вони розробляють закони, вони роблять якісь проекти, їх треба прочитати, переглянути, але ми ж знаємо, як проходили в Раду ці павіани", - зазначив Горький Лук.


Більше  читайте в блозі Горького Лука на ONLINE.UA - Українці понавибирали в Раду павіанів

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?