Депутати продовжують масово прогулювати засідання ВР
Категорія
Політика
Дата публікації

Депутати продовжують масово прогулювати засідання ВР

Депутати продовжують масово прогулювати засідання ВР
Джерело:  online.ua

Більше половини голосувань Верховної Ради у січні 2018 року пропустили 330 народних обранців. З них 38 - взагалі жодного разу не проголосували в січні.

Як інформує ONLINE.UA, про це повідомляється на сайті Комітету виборців України.

Читайте також: Раптово помер колишній депутат Верховної Ради України

«З 38 депутатів, які не проголосували ні разу за місяць, 9 є членами фракції «Опозиційний блок», 8 - позафракційних, 7 - БПП, 5 - «Відродження», 3 - «Батьківщина», по 2 - Радикальна партія Олега Ляшка, «Воля Народу» і «Народний Фронт», - наголошується в повідомленні.

За словами голови КВУ Олексія Кошеля, в січні частина народних депутатів традиційно продовжували перебувати в так званих неформальних відпустках, і тому не брали участь в роботі парламенту. Так, з 38 депутатів, які не голосували, 60% перебували на момент голосувань за межами Верховної Ради.

Показники участі нардепів у голосуваннях за січень значно нижче, ніж в попередні місяці. Для порівняння: в грудні пропустили всі голосування ВР 12 депутатів, листопаді - також 12 жовтні - 10, вересні - 19.

Всього в січні було проведено шість пленарних засідань ВР, на яких відбулося 309 голосувань. Серед іншого в січні був прийнятий так званий закон про реінтеграцію Донбасу і закон про приватизацію держмайна.

Народні депутати, які пропустили всі голосування Ради в січні 2018 року: Фурсін І.Г., Солод Ю.В., Добкін Д.М., Добкін М.М., Шаповалов Ю.А., Березники С.І., Кацуба В . М., Денисенко А.П., Єфімов М.В., Святаш Д.В., Барвіненко В.Д., Загорій Г.В., Жеваго К.В., Мисик В.Ю., Омельянович Д.С. ., Вітко А.Л., Власенко С.В., Довгий О.С., Донець Т.А., Звягільський Ю.Л., Кацер-Бучковська Н.В., Клюєв С.П., Костянтинівський В.Л ., Кривохатько В.В., Бакулін Є.М., Мірошниченко Ю.Р., Мураєв Є. В., Немиря Г.М., Ничипоренко В.М., Онищенко А.Р., Попов І.В., Продан О.П., Рабинович В.З., Тимошенко Ю.В., Усов К.Г., Чепін ога В.М., Шурма І.М., Ярош Д.А.

Як повідомляв ONLINE.UA, у лютому 2017 року вісім депутатів Верховної Ради України «відзначилися» тим, що не прийшли ні на одне засідання парламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?