Депутати в Раді влаштували бійку через мову: опубліковані фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Депутати в Раді влаштували бійку через мову: опубліковані фото і відео

Депутати в Раді влаштували бійку через мову: опубліковані фото і відео

Між представником фракції «Народний фронт» Юрієм Тимошенком і заступником голови фракції «Опозиційний блок» Олександром Вілкулом сталася бійка через російську мову.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Вілкул в тій частині пленарного засідання, де народні депутати виступають в розділі "Різне", став говорити російською. У відповідь в сесійній залі почали лунати обурені вигуки. Після цього кілька депутатів, серед яких позафракційний Володимир Парасюк і Тимошенко, підійшли до трибуни і стали заважати виступу Вілкула.
Після цього між Тимошенком і Вілкулом сталася невелика бійка біля трибуни. Вілкул все ж спробував відновити виступ, але депутати продовжували заважати йому.
Як заявив Вілкул, він міг би виступати і українською, якби його не змушували до цього, і додав, що виступати йому зручніше по-російськи.
Геращенко попередила, що, якщо це не припиниться, вона закриє засідання.
Оскільки депутати так і не дійшли згоди, Геращенко закрила сьогоднішнє засідання Ради більш ніж на півгодини раніше, ніж це повинно бути (о 14.00). На це рішення деякі депутати почали обурюватися, говорячи про порушення регламенту.


Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман потролив лідера Радикальної партії Олега Ляшка, який з однопартійцями в черговий раз заблокував трубуну Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?