Державу в Україні порівняли з людиною, яка кидає згори презервативи з водою
Категорія
Україна
Дата публікації

Державу в Україні порівняли з людиною, яка кидає згори презервативи з водою

Державу в Україні порівняли з людиною, яка кидає згори презервативи з водою
Джерело:  online.ua

Блогер Сергій Іванов

порівняв ставлення української держави до громадянського суспільства з людиною, якій компанія під вікнами заважає вкласти дитину спати, і вона змушена кидати на голови шумливої молоді презерватив з водою.


Про це блогер Сергій Іванов розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


«У мене в Луганську під під'їздом збиралися квестери, ночами включали якийсь російський реп, Басти або Гуфа, я не розбираюся. А я їм заважав тусуватися, тому що у мене дитина засинала. Я тупо брав картоплю і кидався нею з балкона. Або наповнював водою презерватив і скидав на їх машини», - розповів він.


При цьому блогер пояснив, що нинішня ситуація в Україні дуже нагадує таку ситуацію: «У нас політична нація будується знизу, все краще придумували люди: активісти, волонтери, бійці-добровольці. І їх за це довбають зверху».


«Ми збираємося потусуватися, зробити щось хороше, стати народом, а держава скидає нам на голову го***ни», - додав він.


При цьому Іванов підкреслив, що «якщо в моєму прикладі ті пацани порушували громадський порядок, то ми хочемо його створити, стати просто нормальною політичною нацією».


«Як поляки, чехи, англійці чи американці. Тому українську доктрину Леся Подерв'янського "Від***сь!" я поділяю на 100% », - резюмував блогер.


Читайте повний текст третьої частини

інтерв'ю Сергія Іванова для ONLINE.UA: "Нехай Ахметов побудує ще один Донецьк і живе там"

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?