Держсекретар США радився з Україною перед поїздкою в Москву, - Клімкін
Категорія
Політика
Дата публікації

Держсекретар США радився з Україною перед поїздкою в Москву, - Клімкін

Держсекретар США радився з Україною перед поїздкою в Москву, - Клімкін

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що держсекретар США Рекс Тіллерсон радився з українською стороною перед поїздкою до Москви.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

"По-перше, зараз не говоритимемо з державним секретарем Сполучених Штатів. Він з нами радився, коли будував свою позицію. Ви знаєте інформацію про дзвінок", - сказав Клімкін.

Він також повідомив, що вже знає про перші результати зустрічі Тіллерсона і Путіна.

"Я вважаю, що його візит дуже чітко продемонстрував не тільки в сенсі заяв, але в сенсі тієї логіки, яку він викладав під час прес-конференції. Я знаю перші результати візиту також непублічні, але не буду говорити про все", - зазначив глава українського МЗС.

Читайте також: Путін і Тіллерсон обговорили ситуацію в Україні "пунктирно", - Пєсков

Він натякнув, що Тіллерсон не довіряє Росії і на боці України.

"Наша загальна теза з усіма нашими друзями і партнерами про те, що з Росією не можна в принципі ні співпрацювати, ні взагалі розмовляти на основі ніякої довіри, під час візиту однозначно була підтверджена", - додав міністр.

Клімкін також зазначив, що планує провести телефонну розмову "з американською стороною".

Як повідомляв ONLINE.UA, президент США Дональд Трамп задоволений результатом переговорів держсекретаря Рекса Тіллерсона, що зустрівся в Москві з главою МЗС РФ Сергієм Лавровим і президентом Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?