Держсекретар США терміново їде до Меркель - будуть обговорювати ситуацію в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Держсекретар США терміново їде до Меркель - будуть обговорювати ситуацію в Україні

Держсекретар США терміново їде до Меркель - будуть обговорювати ситуацію в Україні
Джерело:  online.ua

Уже 7-го травня державний секретар США Майк Помпео приїде до Берліну, де з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель і міністром закордонних справ Гайко Маасом обговорить ситуацію в Україні, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Державного департаменту США.

Окрім того, зазначається, що 5-9 травня Помпео здійснить візити до Фінляндії, Німеччини, Великої Британії та Гренландії.

"7 травня він прибуде до Берліна, де зустрінеться з канцлером Німеччини Ангелою Меркель та головою МЗС Гайко Маасом для обговорення питань, які становлять взаємний інтерес, зокрема щодо України, Росії, Китаю, Сирії та Західних Балкан", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що вже наступного дня, 8 травня, у Лондоні Помпео зустрінеться з прем'єр-міністром Терезою Мей та міністром закордонних справ Джеремі Хантом для обговорення спільних глобальних пріоритетів.

 Як повідомляв ONLINE.UA, раніше канцлерка Німеччини Ангела Меркель провела телефонну розмову з переможцем президентських виборів Володимиром Зеленським. Лідерка ФРН подзвонила привітати новообраного президента з впевненою перемогою на виборах та повідомила, що цей результат надає йому великий мандат довіри громадян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?