Десант РФ намагається висадитись на лівому березі Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Десант РФ намагається висадитись на лівому березі Києва

Десант РФ намагається висадитись на лівому березі Києва
Джерело:  online.ua

На лівому березі Києва намагаються висадитись російський десант. ЗСУ відкриватимуть вогонь на поразку по диверсійних групах. З метою безпеки киян закликають не залишати будинки чи укриття та не намагатися переїхати на правий берег.

Джерело: МВС України

ДРГ ворога постійно намагаються висадитись на лівому березі Києва

У МВС запевнили, що українські сили тримають під контролем усі мости Києва і стрілятимуть на поразку по диверсантах, які намагаються потрапити на правий берег столиці.

Просимо всіх громадян залишатися у безпечних місцях та не намагатися перетнути річку Дніпро у напрямку Правого берега, – попередили у МВС.

Метро Києва стало бомбосховищем – перевезень не буде

З 26 лютого метро Києва призупинило перевезення пасажирів. Київська підземка працює як укриття. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Метро перейшло у режим укриття. Транспортні перевезення не здійснюватимуться, - повідомив мер.

Він закликав киян залишатися вдома чи в укриттях, не виходити та не виїжджати до міста, окрім тих, хто працює на підприємствах критичної інфраструктури.

Будинок слід покидати лише, щоб перейти в укриття, - наголосив Кличко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?