Десятки тисяч росіян залишилися без тепла в будинках: соцмережі отруйно гострять
Категорія
Світ
Дата публікації

Десятки тисяч росіян залишилися без тепла в будинках: соцмережі отруйно гострять

Десятки тисяч росіян залишилися без тепла в будинках: соцмережі отруйно гострять

У підмосковному Королеві сталася комунальна аварія, в результаті якої тисячі людей залишилися без опалення, що стало приводом для їдких жартів в соцмережах.


Про це заявили в адміністрації наукового міста, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".


6 січня на підстанції в Підмосков'ї сталася аварія, через яку близько 100 тис осіб в Люберцях і Котельниках залишилися без світла. Після відновлення електропостачання та пуску гарячої води зранку 7 січня прорвало теплотрасу, внаслідок чого ряд будинків залишився без опалення. За останніми даними, опалення ще не підключили 16-ти багатоквартирним будинкам.


Читайте також: Конкуруємо зі снегирями: "Нафтогаз" висміяв російську пропаганду


При цьому, в підмосковному регіоні обіцяли морози до -35 градусів, що стало приводом для сміху в соцмережах і жарти про холодомор. Так, багато висміяло глузування росіян про брак газу в Україні. Користувач Alex boy написав: "Ото всі побажання російських, щоб українці замерзли без кацапського газу, до них бумерангом і повернулися".




Російський журналіст Павло Пряніков: "Жителі підмосковного Корольова скаржаться на відсутність опалення". Раз скаржаться, значить ще не замерзли".



UKROP Зарубіжний: "Лежачи в холодному ліжку Десь близько від Москви, Думає слюсар Ігнатій Чи мерзнуть в Хунті хохли?".


Страшний БЕНДЕРовец: "Більше 100.000 росіян через аварії на ЛЕП сидять без світла, опалення та ТЕЛЕВІЗОРА! І не можуть дізнатися як чудово хахли проводять Різдво!".



олександр Полуботько: "Да че там хохли! Як у Путіна клюнуло не побачили".


Доктор Верховцев: "Це що ж, вони не бачили, президента на різдвяному богослужінні??? печалька".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  без опалення залишилися близько 15 тис чоловік в Криму, що також викликало сміх у соцмережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?