Десятки українців застрягли в аеропорту Берліна: з'ясувалися шокуючі подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Десятки українців застрягли в аеропорту Берліна: з'ясувалися шокуючі подробиці

Десятки українців застрягли в аеропорту Берліна: з'ясувалися шокуючі подробиці
Джерело:  Укрінформ

В аеропорту Берліна стався скандальний інцидент, через який 49 українців не змогли вилетіти додому. Як виявилося, літаки полетіли без пасажирів, поки ті стояли в черзі на паспортний контроль. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За даними джерела, велика частина українців, які застрягли в аеропорту Берліна, пасажири трьох рейсів - "Берлін-Київ" авіакомпанії Raynair, "Берлін-Київ" і "Берлін-Львів" авіакомпанії Wizzair. У поліції аеропорту підтвердили факт того, що ці рейси вилетіли без деяких пасажирів, які раніше купили квитки.

В аеропорту виправдалися за скандальний інцидент. Там заявили, що авіакомпанії прийняли рішення не чекати пасажирів, оскільки це загрожує їм великими штрафами. У разі порушення чіткого дотримання графіків вильоту авіакомпаніям можуть взагалі заборонити польоти з даного аеропорту. Також в аеропорту підтвердили, що "забуті" пасажири пізно прийшли на посадку через запізнення на паспортному прикордонному контролі.

Обурені українці, які через великі черги на паспортному контролі не змогли вилетіти додому, звернулися у посольство України. На даний момент перевізники намагаються вирішити питання відправки "забутих" українців іншими маршрутами або в інший день.

У свою чергу керівництво "Шенефельда" і дипломати радять пасажирам прибувати в аеропорт заздалегідь. Вони підкреслили, що запасу часу в 2 години до вильоту не завжди достатньо, щоб пройти паспортний контроль.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому аеропорт Львова тимчасово призупинив роботу через виникнення вранці НП на злітній смузі. Як стало відомо, близько 7 ранку літак авіакомпанії МАУ, який прямував до Києва (рейс PS034) викотився за межі ЗПС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?