Детективи НАБУ нагрянули до Гонтаревої
Категорія
Політика
Дата публікації

Детективи НАБУ нагрянули до Гонтаревої

Детективи НАБУ нагрянули до Гонтаревої

У середу, 29 березня, детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) проводять слідчі дії в Національному банку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
На уточнення видання, проводиться обшук чи виїмка документів, в прес-службі НАБУ спершу відповіли, що здійснюються "слідчі дії".
"Це була дійсно виїмка документів. Спецназ не застосовувався. Працівники Нацбанку, якщо можна так сказати, сприяли слідчим діям", - уточнили в прес-службі НАБУ пізніше.

Читайте також: НАБУ моєї мрії: соцмережі розвеселили "антикорупційні" фотожаби
Співрозмовник видання не став називати причини проведення слідчих дій в НБУ.
У той же час в деяких ЗМІ з'явилася інформація про те, що обшуки пов'язані зі справою "Платинум банку", проте в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі цю інформацію не підтвердили і не спростували. Головний антикорупційний прокурор Назар Холодницький в коментарі 112 Україна заявив, що в НБУ проходять обшуки в рамках закону.
В НБУ обіцяють прокоментувати інформацію найближчим часом. Варто відзначити, що глава НБУ Валерія Гонтарева 29 березня бере участь в круглому столі за результатами реформ Банківського сектору України в Німеччині.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Національного банку України Валерія Гонтарева не стала спростовувати чутки про свою можливу відставку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?