Девід Хей назвав Кличка нудним
Категорія
Спорт
Дата публікації

Девід Хей назвав Кличка нудним

Девід Хей назвав Кличка нудним
Джерело:  isport.ua

Британський боксер-професіонал Девід Хей не зміг не висловити свою думку з приводу чемпіонату світу за версіями WBO/WBA/IBО. Хей сказав в інтерв'ю: "Кличко неймовірно нудний. Ф'юрі може бути ідіот, але він веселий", передаёт isport.ua.


"Прийшов час щось поміняти. Володимир Кличко неймовірно нудний. Можливо, Тайсон Ф'юрі і ідіот, але він веселий. Він співає в рингу, одягається на прес-конференції Бетменом і бігає, як божевільний. Це ж весело. Іноді він перегинає палицю, наприклад, коли він говорить, що місце жінок на кухні або на спині. Але він привертає увагу до суперважкому дивізіону. Чим більше про нього говорять, тим більше інтересу до суперважкому дивізіону. Бокс - це театр. І йому потрібні яскраві особистості. Тому Тайсон Ф'юрі для мене як чемпіон світу в тисячу разів краще, ніж Володимир Кличко ", - заявив Хей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?