Дейдей та Лозовий відреагували на заяви Луценка про можливе зняття недоторканності
Категорія
Події
Дата публікації

Дейдей та Лозовий відреагували на заяви Луценка про можливе зняття недоторканності

Дейдей та Лозовий відреагували на заяви Луценка про можливе зняття недоторканності

Народні депутати України Євген Дейдей та Андрій Лозовий відреагували на появу у списку Юрія Луценка, який заявив про можливе зняття з них депутатської недоторканності.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Генеральний прокурор Луценко перейшов червону лінію у своєму бажанні політичної розправи над нашою командою. Думаю, для нього це погано закінчиться. Вже два роки тому тодішній генпрокурор Шокін з такою ж метою вносив подання на мій арешт. І де зараз Шокін?.. Так отож", – зазначив нардеп.
На запитання, чи збирається він залишати територію України, Лозовой відповів: "Ні, працюю в Києві спокійно, п'ю спокійно чай з соратниками".

Також в ефірі телеканалу "112 Україна" відреагував на звинувачення Луценка і депутат від "Народного фронту" Євген Дейдей.

"Я можу запевнити, що ні відчуваю своєї провини. Немає жодного фактажу. Я готовий постати перед будь-яким судом. Я готовий відповісти за кожен пункт своєї декларації", – сказав він.

На думку Дейдея, в справі не стільки зіграла роль Генпрокуратура, як САП і НАБУ, а подібні звинувачення нардеп вважає "політичним піаром грузинської групи". Нардеп висловив припущення, що перший заступник директора Національного антикорупційного бюро України Гізо Углава, "за вказівкою Саакашвілі ініціював цю нісенітницю".

"Я прожив 26 років без депутатської недоторканності, так і зараз готовий без неї жити. У таких місцях як АТО, це особливо не допомагає", - додав Дейдей.

Також депутат повідомив, що вже був на допиті в НАБУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, на початку березня в ГПУ заявили, що всерйоз беруться за декількох народних обранців через те, що вони мають проблеми із сплатою податків згідно із своїми деклараціями. У попередньому списку прокуратури був зокрема і Андрій Лозовий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?