Ді Капріо отримав якутський Оскар: з'явилося фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Ді Капріо отримав якутський Оскар: з'явилося фото

Ді Капріо отримав якутський Оскар: з'явилося фото

Жителі Якутії подарували американському актору Леонардо ДіКапріо свою срібну статуетку Оскар.
Слова подяки за такий незвичайний подарунок написав ДіКапріо в своєму Instagram, передає ONLINE.UA.
"Спасибі народу Якутії за цей чудовий подарунок, особливо всім жінкам, які зібралися і пожертвували матеріали, які пішли на створення статуї", - написав оскароносний актор.
Також ДіКапріо, який цікавиться питаннями екології і навіть в 1998 році заснував власний екологічний фонд, нагадав і про те, що Якутія надзвичайно вразлива до зміни клімату.
"Якутія є батьківщиною найбільш холодного населеного пункту не тільки в Росії, але і на Землі - і область є надзвичайно вразливою до зміни клімату. Підвищення температури створює серйозну загрозу для народу, їх способу життя і їх природному середовищі існування", - зазначив він.





Нагадаємо, Леонардо Ді Капріо в 2016 році отримав свою першу статуетку Оскар за головну чоловічу роль у фільмі "Той, що вижив" (в нашому прокаті - "Легенда Х'ю Гласса").

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?