Ді Капріо потішить фанатів серіалом за утопією Олдоса Гакслі - цікаві деталі сюжету
Категорія
Культура
Дата публікації

Ді Капріо потішить фанатів серіалом за утопією Олдоса Гакслі - цікаві деталі сюжету

Ді Капріо потішить фанатів серіалом за утопією Олдоса Гакслі - цікаві деталі сюжету
Джерело:  online.ua

У майбутньому очікується серіальна адаптація роману Олдоса Гакслі "Острів". Виконавчим продюсером проєкту виступить голлівудський актор Леонардо Ді Капріо. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

За оприлюдненими даними, сценарій буде обертатися навколо таємничого острова в Індійському океані. Його відшукає британський журналіст і дізнається про утопічне суспільство, яке там мешкає.

Згаданий острів Пала багатий на нафтові ресурси. Британець — офіційний представник багатого промислового бізнесмена, який хоче ексклюзивного контракту на постачання палива з місцевою королевою.

Журналіст заглиблюється у життя остров'ян, які намагаються орієнтуватися перш за все на природу, обмежувати розвиток технологій, а також практикують медитацію та гіпноз. Головними ворогами цих людей стануть традиційно жадібні промисловці та войовниці представники цивілізованого світу.

Оригінальний твір написаний у 1962 році. Найславетніша антиутопія Гакслі, "Прекрасний новий світ", вийшла на 30 років раніше. "Острів" сильно відрізняється від попередника, автор доповнив своє бачення утопії посеред сучасного світу деякими тенденціями, які склалися в його час. Однією з них стала зацікавленість Сходом — медитативними практиками, дауншифтингом, психоделічними наркотиками.

Відомо, що серіал вироблятиме компанія Appian Way, її заснував Ді Капріо. Немає жодних відомостей про терміни випуску проєкту чи платформу, яка його демонструватиме.

Як повідомляв ONLINE.UA, фанатів серіалу з всесвіту "Відьмак" потішили новин анонсом. У майбутньому стрімінговий сервіс Netflix випустить новий проєкт.

Згідно з офіційними деталями, проєкт отримав назву Blood Origin. Він стане приквелом до тогорічного серіалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?