Діємо чітко: штаб ООС зробив заяву напередодні нового розведення
Категорія
Україна
Дата публікації

Діємо чітко: штаб ООС зробив заяву напередодні нового розведення

Діємо чітко: штаб ООС зробив заяву напередодні нового розведення

Українські підрозділи готові почати розведення у районі Петрівського на Донеччині у п'ятницю, 8 листопада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За словами голови пресцентру штабу ООС Андрія Агеєва, українська сторона планує відведення на 12:00 згідно з домовленостями у Тристоронній контактній групі. Відповідні дані вже надали представникам ОБСЄ. Військові сигналізуватимуть про початок розведення зі свого боку ракетою.

"І так само чекатимемо від противника підтвердження такою самою ракетою про готовність до відведення", - додав прессекретар.

Він пояснив, що таке підтвердження необхідне за 15 хвилин до 12:00. Наразі вже визначена кількість техніки та особистого складу, які будуть відведені на підготовлені позиції. Втім, існують дані про підготовку противником розведення на 9 листопада.

"Але ми діємо чітко до вимог, вказаних у Мінську. Ми заявили про те, що готові до початку, і сьогодні минає сьомий день, і завтра, на восьме число, готуємося до розведення сил і засобів", - підкреслив Агеєв.

ЗСУ не залишать чинних позицій, якщо ворог залишиться на місці та проігнорує домовленості.

Як повідомляв ONLINE.UA, у штабі ООС напередодні заявили, що бойовики окупаційних угрупувань жорстко гатять по позиціях українських солдатів та постійно їх провокують, особливо - у Приазов'ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?