Дієтолог назвала найгірші продукти для сніданку
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Дієтолог назвала найгірші продукти для сніданку

Дієтолог назвала найгірші продукти для сніданку
Джерело:  online.ua

Дієтолог з Австралії Сьюзі Барелл назвала два продукти, які вона категорично не рекомендує їсти на сніданок. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "7news".

На думку експертки, найбільш шкідливими продуктами для ранкового прийому їжі, на думку Барелл, є піта і солодкі хрусткі пластівці. Барелл наголосила, що в піті дуже багато вуглеводів. Вони сильно підвищують рівень цукру в крові.

"Потрібно відмовитися на сніданок і від солодких хрустких пластівців. Їх не слід вживати вранці ні дітям, щоб вони не звикали до великої кількості солодкого, ні дорослим. Дієтолог пояснює, що в таких пластівцях мало харчових волокон, вони не можуть наситити людину надовго. Якщо ж ви звикли вранці на сніданок "хрустіти", то Барелл пропонує корисну альтернативу - гранолу або ж пластівці без цукру, в які вже на свій смак можна додати ягоди, фрукти або мед", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що також прекрасним варіантом для сніданку можуть стати тости з яєчнею, овочами і беконом. Бекон бажано їсти з цільнозерновим хлібом, оскільки в продукті міститься багато жиру.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  зайва вага у жінок до настання менопаузи захищає організм  від виникнення раку молочної залози.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?