Дієтолог назвав продукти, які не можна їсти натщесерце
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Дієтолог назвав продукти, які не можна їсти натщесерце

Дієтолог назвав продукти, які не можна їсти натщесерце
Джерело:  online.ua

Американський дієтолог Крістофер Гарнер назвав продукти, які не можна їсти натщесерце, а також детально пояснив свою позицію, передає ONLINE.UA.

Експерт стверджує, що голодній людині слід утриматися від вживання випічки з дріжджів, солодких фруктів, солодощів, цитрусових, хурми і часнику.

За словами Гарнера, натщесерце не можна їсти будь-яку дріжджову випічку, адже вона може спровокувати здуття і відрижка. Якщо ж вам дуже хочеться випічки, то з'їжте її після порції овочів або білка. Окрім того, не варто вживати цукерки і солодкі фрукти, наприклад, стиглий банан. В результаті вживання цих продуктів ви відчуєте апатію, втому і вас потягне на сон.

"У заборонений список потрапили також цитрусові. Вони, стверджує американський фахівець, принесуть шкоди вашій слизовій шлунка і навіть з часом можуть викликати алергію або гастрит. З'їжте апельсин після їжі. Не рекомендується на голодний шлунок їсти хурму і грушу. В цьому випадку ви відчуєте важкість у шлунку через високий рівень клітковини в продуктах", - сказано в повідомленні.

Окрім того, варто забути про часник і перець чилі натщесерце, оскільки вони сильно "дратують" стінки шлунка і жовчний міхур.

Раніше ONLINE.UA писав про чотири методи, які  допоможуть швидко та ефективно позбутися кількох зайвих кілограмів. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?