Дієтолог пояснила, як позбутися жиру на животі
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Дієтолог пояснила, як позбутися жиру на животі

Дієтолог пояснила, як позбутися жиру на животі
Джерело:  online.ua

Відома дієтолог та ендокринолог із США Елізабет Лоуден поділилася з усіма важливою інформацією щодо схуднення - вона нарешті розповіла, як остаточно позбутися від жиру на животі, передає ONLINE.UA з посиланням на "Focus".

Експерта вкотре наголосила, що секрет схуднення полягає в правильно підібраній дієті. Вона назвала адекватний режим харчування способом поліпшити обмін речовин в організмі.

"Людям з повільним метаболізмом ендокринолог радить включити в свою дієту більшу кількість продуктів, що містять ненасичені жирні кислоти, наприклад, авокадо і волоські горіхи, які повільно перетравлюються, оскільки вимагають для цього багато енергії", - сказано в повідомленні

Окрім того, Елізабет Лоуден закликала звернути увагу на вміст в їжі білків, дефіцит яких може спровокувати зниження частки м'язової маси в організмі при збереженні жирової.

Варто зазначити, що нещодавно лікар-дієтолог Катерина Павлова зруйнувала міф про те, що людям потрібно їсти по 6— 7 разів на день невеликими порціями, щоб схуднути. Вона зазначила, що такий спосіб не допоможе позбутися зайвих кілограмів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  здоровим людям хліб необхідно їсти щодня,  адже саме він є здоровим джерелом клітковини, вітамінів і мікроелементів – зокрема, вітамінів групи В, вітаміну Е, заліза, магнію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?