ДіКапріо ледь не загубив щойно отриманий Оскар: опубліковано відео
Категорія
Культура
Дата публікації

ДіКапріо ледь не загубив щойно отриманий Оскар: опубліковано відео

ДіКапріо ледь не загубив щойно отриманий Оскар: опубліковано відео

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, який отримав 28 лютого свою першу нагороду Оскар за кращу чоловічу роль у фільмі "Той, що вижив" ("Легенда Х'ю Гласса"), залишив статуетку в ресторані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
Репортер порталу TMZ зазняв фрагменти оскарівської вечірки на камеру. Леонардо ДіКапріо і його колеги відзначали нагородження в одному з ресторанів Лос-Анджелеса. Після вечірки актор вийшов на вулицю і попрямував до автомобіля в супроводі ще кількох людей, коли до нього вибіг чоловік зі статуеткою.
Повідомляється, що актор попросив передати нагороду одному зі своїх супутників, а сам прийняв з рук іншої людини закупорену пляшку. За інформацією BangShowBiz, гості в ресторані передавали Оскар ДіКапріо з рук в руки і скандували: «Вовча зграя, вовча зграя!».



Нагадаємо, в ніч на 29 лютого в Лос-Анджелесі відбулася 88-а церемонія нагородження кінопремією Оскар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?