Дикі іспанські фанати зірвали перехід футболіста збірної України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Дикі іспанські фанати зірвали перехід футболіста збірної України

Дикі іспанські фанати зірвали перехід футболіста збірної України
Джерело:  Сьогодні

Фанати іспанського клубу "Райо Вальєкано" зірвали трансфер форварда збірної України Романа Зозулі.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це розповів агент футболіста Володимир Кузьменко.
"Бачите, як виходить, деяким радикальним людям здається, що здалеку їм краще видно, що насправді відбувається в Україні. І що вони краще знають, правильно чи неправильно чинить Рома, допомагаючи нашим військовим. Ну, а називати герб України неонацистським символом, це взагалі удар не тільки по Ромі, а й по всій країні. Дуже прикро, що все так сталося", - сказав Кузьменко.
Дивіться: Футбо ліст збірної України подарував українським військовим літальний апарат: опубліковано фото
Агент заявив, що тепер Зозуля не може ніде грати, оскільки "Бетіс" його відзаявив, а в "Райо Вальєкано" Роман так і не перейшов.
"Ситуація склалася патова: Рома не може грати ні там, ні там. Але для мене зараз найголовніше, щоб у нього все було добре, і щоб з ним нічого не сталося. Тому переходу в "Райо" точно не буде. Так, як вони його взяли... Якби ми знали заздалегідь, що таке може бути, то і розмови б про цей перехід не затіяли. І для мене, і для Роми це стало повною несподіванкою. Я багато чого бачив, але таке. Ми з Ромою приїхали в офіс "Райо". Біля входу вже стояли кілька уболівальників - три або чотири людини. Але потім з'явилися ще чоловік 20. Почали вигукувати різні неприємні речі на його адресу. Рома хотів вийти з ними поговорити, порозумітися, я теж намагався з'ясувати, в чому причина. Але вони взагалі нікого і нічого не хотіли слухати, продовжували обзивати його різними словами. Дійшло до того, що вийшов президент клубу, і вони поставили ультиматум: "Він або ми". Керівництву "Райо" ця ситуація теж була дуже неприємна, їм було незручно, що так сталося, але вони дали зрозуміти, що зробити нічого не можуть. І я просто забрав Рому, і ми поїхали. З боку "Бетіса" вже сказали: "Повертайтеся - і все". Для них теж головне, щоб людина почувалася впевнено, і щоб подія ніяк не вплинула на психіку гравця", - пояснив представник Зозулі.
Читайте: Футбо ліст-патріот жорстко наїхав на українців за людину, "чия мова глибоко у Пу"
Тепер Федерація футболу Іспанії вирішить, чи можна Зозулі перейти в третій клуб.
"У мене є партнер, який веде переговори з іспанською федерацією - трансферне вікно вже закрито, але наш випадок форс-мажорний, тому ми хочемо знайти якийсь компроміс, вихід з положення. Крім того, намагаємося зараз зв'язатися з українською Федерацією і уточнити, коли у нього закінчився контракт з "Дніпром". Згідно із законом, якщо у нього контракт закінчився до 30 червня минулого року, то у нього буде можливість бути заявленим за якийсь третій клуб. Але, звичайно, якщо іспанська федерація дасть дозвіл", - пояснив Кузьменко.

Дивіться: Испан ські ЗМІ обізвали герб України "неонацистським символом": опубліковано фото
Нагадаємо, фанати "Райо Вальєкано" назвали Романа Зозулю нацистом.
Відзначимо, що фанати "Райо Вальєкано" відомі своєю прокомуністичною позицією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?