Дикі танці: скандальна дипломатка Захарова знову шокувала мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Дикі танці: скандальна дипломатка Захарова знову шокувала мережу

Дикі танці: скандальна дипломатка Захарова знову шокувала мережу
Джерело:  online.ua

Офіційна представниця МЗС Росії Марія Захарова не стомлюється дивувати мережу новими витівками - цього разу чиновницю завели на екскурсію до секції з навчання кавказьким танцям. Вона не втрималася і продемонструвала своє вміння "танцювати", передає ONLINE.UA.

Дивувала своїми здібностями Захарова на форумі молоді Північного Кавказу "Машук". Місцеві ЗМІ пишуть, що молодь дуже хотіла поспілкуватися з цією "представницею влади, іменитою діячкою культури та спортсменкою". Достеменно не відомо, чи вдалася розмова, адже досвідчена дипломатка головно витанцьовувала перед гарячими кавказцями.

Відео запальних спроб дипломатки "покласти" свої рухи на музику виклало, звісно, МЗС Росії на своєму офіційному Twitter.

"Дикі танці видатної дипломатки; мені здається, вона трохи наплутала з професіями; Захарова вміє хайпанути, а от танцювати - спірне питання; дипломатичні танці - це один із підвидів російської дипломатії; і сміх, і гріх; політика перетворюється на цирк", - пишуть користувачі мережі в коментарях до відео.

Як повідомляв ONLINE.UA, Захарова стверджує, що закон України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" є "примусовою українізацією" і забороняє російську мову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?