Дим від свічок до 8 березня: аномальний туман в Києві схвилював соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Дим від свічок до 8 березня: аномальний туман в Києві схвилював соцмережі

Дим від свічок до 8 березня: аномальний туман в Києві схвилював соцмережі
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі схвилював аномальний туман, який накрив Київ увечері 8 березня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
Нагадаємо, ввечері 8 березня жителі столиці спостерігали щільний туман, найбільш густим він виявився на Позняках, Осокорках, Березняках, Дарниці і Троєщині. Деякі очевидці кажуть про неприємний запах гару, який відчувається в цьому тумані.
При цьому в КМДА заявили, що "утворення метеорологічної димки над столицею є типовим явищем для мегаполісів і пов'язане виключно з погодними умовами".
У мережі обговорюють туман в Києві і коментар міської влади. Так політичний експерт Євген Магда в Facebook написав: "Я так розумію, що смог - єдиний спосіб довести, що Київ - європейське місто. Спасибі, кхм-кхм-кхм".
Прокоментував туман і відомий блогер Антон Ходза.
"У стрічці багато повідомлень про смог в Києві. Повідомляю, що бачив сьогодні. На полях тотально почали випалювати сухостій. На під'їздах до Києва майже кожні сто метрів тліє якесь поле. Я не знаю, чи законно це, чому саме сьогодні почали і чи не перекинеться потім це на торф, але що є, те є".





Як повідомляв ONLINE.UA, у Київській міській державній адміністрації заявили, що причини метеорологічної димки над столицею - густий туман і відсутність вітру.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?