"Динамо" осоромилось перед вболівальниками в день народження клубу: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Динамо" осоромилось перед вболівальниками в день народження клубу: опубліковано відео

"Динамо" осоромилось перед вболівальниками в день народження клубу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Київське "Динамо" не змогло порадувати своїх уболівальників у день 90-річчя клубу. Динамівці зазнали поразки від донецького "Олімпіка" у матчі 29-го туру чемпіонату України.

Як повідомляє ONLINE.UA, гра на стадіоні "Динамо" імені Лобановського закінчилася з рахунком 2:1 на користь "Олімпіка", який сьогодні був господарем динамівської арени.

Вже на восьмій хвилині донеччани вийшли уперед. Пантіч невдало вибив м'яч з карного майданчика, пішла передача в район 11-метрової позначки, де Сергійчук легко виграв позицію у Кадара і ударом сходу вразив ворота киян.

Кияни у відповідь створили два поспіль гольових моменти. Спершу Циганков ударом сходу метрів з десяти замикав флангову передачу Очігави, але м'яч зрадницьки потрапив у стійку. У наступній атаці Бесєдін вискочив один на один з Махарадзе, але, пробив повз ворота. Також небезпечно бив Пантіч, але Махарадзе виручив свою команду.

Кияни продовжили домінувати, але так і не змогли забити до перерви, а з відновленням гри "Динамо" створило два чергових гольові моменти. Спершу Ярмоленко вивів на ударну позицію Циганкова, але той, пробиваючи з лінії воротарського, відправив м'яч повз ворота. А потім після флангової подачі Очігави головою небезпечно пробив Яремчук - м'яч просвистів над поперечиною.

Господарі витримали натиск киян і дочекалися свого шансу на 63-й хвилині. Бурда недбало віддав м'яч на Рудька, і цим скористався Поступаленко - 2:0.

В час, що залишився, кияни, звичайно, атакували, але в завершальній стадії атак більш нічим не запам'яталися. Лиш в компенсований час після подачі зі штрафного Бурда ударом головою метрів з 8-ми відправив м'яч у сітку.

"Олімпік" здобув надважливу перемогу і продовжує переслідувати "Зорю", від якої відстає на три очки.

"Зоря", у свою чергу, обіграла "Олександрію" (1:0), а "Чорноморець" зазнав нищівної поразки від "Шахтаря" (0:3).

А кияни відстають від "Шахтаря" на 17 очок.

Дивіться: Нехай не мріють: Суркіс зробив жорстку заяву про єдиний пул — з’явилося відео

ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. 29 тур

ОЛІМПІК Донецк — ДИНАМО Київ — 2:1

1:0 Сергійчук, 8'
2:0 Поступаленко, 63'
2:1 Бурда, 90+4'

Попередження: Богданов, 38'; Брікнер, 87'; Цимбалюк, 90+1' — Кадар, 80'

Олімпік: 1. Махарадзе, 4. Гришко (к), 7. Сергійчук (24. Федорів, 82), 11. Моха, 14. Поступаленко (9. Гошкодеря, 75'), 17. Шестаков, 23. Немчанінов, 27. Брікнер, 44. Цимбалюк, 90. Богданов (20. Матяж, 79'), 94. Грінь

Запасні: 31. Котляров, 15. Гемега, 22. Бєлєнький

Динамо: 72. Рудько - 4. Пантіч, 9. Морозюк (к) (8. Шепелєв, 64'), 14. Очігава, 15. Циганков (41. Бєсєдін, 73'), 17. Рибалка, 19. Гармаш (10. Ярмоленко, 46'), 20. Яремчук, 26. Бурда, 29. Буяльський, 44. Кадар

Запасні: 35. Коваль - 16. Сидорчук, 22. Михайличенко, 25. Дерліс Гонсалес

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?