Динамо проти АЗ - надійшли невтішні новини про матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо проти АЗ - надійшли невтішні новини про матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Динамо проти АЗ - надійшли невтішні новини про матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" проведе матч 3-го кваліфікаційного раунду ліги чемпіонів проти нідерландського клубу "АЗ". Коронавірус та епідемічна ситуація тим часом можуть не дозволити провести гру в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Футбол NEWS".

За оприлюдненими даними, саме Київ повинен стати місцем проведенням матчу, відповідно до порядку УЄФА.

Упродовж останніх днів українська столиця демонструє погіршену ситуацію з COVID-19, щодня в місті реєструють понад 200 нових випадків — це десята частина від загальної кількості нових хворих по країні.

На тлі таких подій представники УЄФА можуть ухвалити рішення про перенесення місця проведення футбольного двобою. Вони можуть обрати стадіон в іншій країні, яка стане таким чином нейтральним полем.

Водночас нідерландський уряд визначив Україну як регіону з "червоної зони" через рівень поширення інфекції. Громадяни європейської держави отримали рекомендацію утриматися поки що від візитів до нашої країни — після повернення їм доведеться пройти двотижневий карантин.

Нагадаємо, матчі згаданого кваліфікаційного етапу відбудуться 15-16 вересня. Команди зустрінуться лише раз, переможець отримає право на подальшу боротьбу за Лігу чемпіонів.

Попередній сезон Ліги чемпіонів завершився напередодні перемогою мюнхенської "Баварії" - німецька команда здолала у фінальному матчі турніру французів з ПСЖ.

Як повідомляв ONLINE.UA, бразильський нападник Неймар, який виходить на поле за французький ПСЖ, розкрив плани на свою кар’єру. Він стверджує, що не планує залишати згадану команду попри усі чутки. Перш за все форвард хоче залишити слід в історії команди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?