Динамо проти Зорі. Де і коли дивитися центральний матч Прем'єр-ліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо проти Зорі. Де і коли дивитися центральний матч Прем'єр-ліги

Динамо проти Зорі. Де і коли дивитися центральний матч Прем'єр-ліги
Джерело:  online.ua

У неділю, 4 жовтня, в Києві на НСК Олімпійський відбудеться центральний матч п'ятого туру української Прем'єр-ліги. На полі зустрінуться луганська Зоря і київське Динамо. Матч Динамо - Зоря почнеться о 17:00 за київським часом. Де і коли дивитися першу зустріч команд в нинішньому сезоні УПЛ, повідомляє ONLINE.UA.

Онлайн-трансляція матчу Динамо - Зоря в прямому ефірі буде проводитися телеканалом 2+2. Для "Динамо" це буде дев'ятий офіційний матч в сезоні - кияни вже виграли Суперкубок України, здобули три перемоги в ЛЧ і набрали 10 з 12 очок в УПЛ. Луганчани поки тільки один раз перемогли в поточній Прем'єр-лізі. На рахунку Зорі два програші і одна нічия.

Орієнтовно в складі Динамо гратимуть: Бущан - Кендзьора, Забарний, Миколенко, Караваєв - Шапаренко, Сидорчук - Родрігеш, Буяльський, де Пена - Супряга.

Зорю в матчі з Динамо будуть захищати: Шевченко - Фаворов, Вернидуб, Ханна, Циганікс - Іванисеня - Кабан, Юрченко, Кочергін - Гладкий, Громов.

Важливо нагадати, що на даний момент Динамо займає друге місце в турнірній таблиці УПЛ. Кияни відстають на один бал від Ворскли, а також випереджають на два очки "Шахтар" і "Десну". Якщо в матчі із Зорею переможуть "біло-сині", то команда Мірчі Луческу стане лідером УПЛ. Зоря в таблиці займає дев'ятий рядок - перемога в сьогоднішньому матчі дозволить луганчанам скоротити відставання від "Динамо" і відірватися від останнього місця, яке поки для Зорі знаходиться в лише в трьох балах.

Як відомо, Динамо і Зоря провели між собою 79 матчів, в яких кияни 50 разів перемагали команду з Луганська. У луганського клубу тільки 8 перемог. Величезна перевага киян і в показнику забитих голів - 160 результативних ударів Динамо проти 59 голів Зорі.

За прогнозом букмекерів, у матчі Динамо - Зоря 4 жовтня переможуть кияни. На перемогу Динамо стоїть коефіцієнт 1,52. А на перемогу Зорі - 5,65. Нічия в цьому матчі оцінена коефіцієнтом 4,25.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що УЄФА затвердив календар групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2020/21. Перший тур стартує 20 жовтня. З ким і коли будуть грати українські команди "Шахтар" і "Динамо" - повний розклад матчів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?