Динамо уразив коронавірус напередодні матчу з Ференцварошем
Категорія
Спорт
Дата публікації

Динамо уразив коронавірус напередодні матчу з Ференцварошем

Динамо уразив коронавірус напередодні матчу з Ференцварошем
Джерело:  online.ua

Позитивні тести на коронавірус COVID-19 з'явилися серед футболістів клубу "Динамо" прямо напередодні наступного матчу в Лізі чемпіонів. Принаймні двоє гравців столичного клубу не гратимуть проти угорського "Ференцвароша". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційне представництво "Динамо".

Випадки коронавірусу у команді виявили буквально перед вильотом до Угорщини. Футболісти, тренери й персонал проходили медичний огляд у лабораторії, сертифікованій УЄФА.

"На жаль, у двох гравців, а саме у Георгія Бущана та Віталія Миколенка, тести виявилися позитивними. Крім того, COVID-19 виявлено у тренера "Динамо" з фізичної підготовки Віталія Кулиби. Всі троє почуваються задовільно і перебувають на самоізоляції", - пояснили у клубі.

Інші футболісти, тренери, представники персоналу отримали негативні тести, всі вони готуються до важливого матчу проти "Ференцвароша".

Нагадаємо, у схожій ситуації нещодавно перебував інший клуб, який представляє Україну в Лізі чемпіонів. Двоє гравців "Шахтаря", воротар Андрій Пятов і півзахисник Тарас Степаненко, здали позитивні тести й пішли на самоізоляцію.

Це спричинило хвилю ізолювань і додаткових перевірок, яка докотилася до національної збірної. Команда під тренерством Андрія Шевченка тоді готувалася до товариського контрольного матчу проти Франції, на якому через катастрофічний брак гравців показала найгірший виступ у своїй історії - 7:1.

Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері у вівторок, 20 жовтня, український футбольний клуб "Динамо" зустрівся на поле з італійським "Ювентусом". Команди боролися у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів за подальший вихід з дивізіону G. Кияни поступилися топ-клубу з Італії з рахунком 0:2. Дубль оформив 27 річний Альваро Мората, на 46-й та 84-й хвилинах зустрічі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?