Дипломатам Путіна в Києві принесли страшний "подарунок": з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Дипломатам Путіна в Києві принесли страшний "подарунок": з'явилися фото

Дипломатам Путіна в Києві принесли страшний "подарунок": з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У Києві біля посольства РФ відбулася акція, в ході якої активісти принесли дипломатам президента РФ Володимира Путіна закривавлених ляльок, що символізують убитих в Сирії дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook чеченського добровольця АТО Аміни Окуєвої.
"Сьогодні на мітингу проти військових злочинів в Сирії. Біля посольства РФ в Києві. Величезна подяка організаторам і всім, хто прийшов підтримати!", - написала вона.
Активісти постелили на асфальті біля будівлі дипустанови біле полотно, на якому виклали ляльок, обмазаних якоюсь рідиною, схожою на кров, і букет квітів, перев'язаних чорною траурною стрічкою. Поруч - плакати, на одному з яких по-англійськи написано "Путін, припини бомбардувати немовлят", на іншому - те ж саме, тільки українською.

Читайте також: У Європі Росії яскраво нагадали, як вона вбиває дітей: з'явилося відео




Як повідомляв ONLINE.UA, в березні у двір російського посольства в Празі активісти закинули своїх "зелених чоловічків" - гумових ляльок з секс-шопу в масках президента РФ Володимира Путіна і чеського лідера Мілоша Земана.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?