Директор ДБР розповів про останній допит Порошенка - усі подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Директор ДБР розповів про останній допит Порошенка - усі подробиці

Директор ДБР розповів про останній допит Порошенка - усі подробиці
Джерело:  online.ua

Держбюро розслідувань завершило допит екс-президента Петра Порошенка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал директора установи Романа Труби.

За його словам, правоохоронці проводили слідчі дії протягом двох годин.

"Сьогодні Петро Порошенко свідчив в рамках кримінального провадження щодо можливого ухилення від сплати податків під час купівлі-продажу телеканалу "Прямий", - пояснив Труба.

Він додав, що проведення наступного допиту Порошенка може відбутися за допомогою поліграфа. Ця процедура - не страшна, представники ДБР її проходять щорічно.

Нагадаємо, що екс-президент прибув до будівлі ДБР вранці понеділка, 12 серпня. Його зустрічали дві групи мітингувальників - прихильники та невдоволені проведеною політикою.

Як повідомило ONLINE.UA, серед прихильників були помічені діти Порошенка. Прибічники колишнього державного лідера намагалися заглушити виступи опонентів за допомогою сирени. На місті були присутні журналісти, а також активісти. Прихильники Порошенка мітингували з різноманітними плакатами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?