Директор Липецької фабрики емоційно прокоментував її закриття
Категорія
Світ
Дата публікації

Директор Липецької фабрики емоційно прокоментував її закриття

Директор Липецької фабрики емоційно прокоментував її закриття
Джерело:  online.ua

Гендиректор Липецької фабрики Roshen Олег Казаков, що перебуває зараз в Києві, емоційно прокоментував новину про закриття підприємства, зазначивши, що на вулиці опиняться 700 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Липецьке видання GOROD48.
"Скажу тільки одне слово: дістали!" - коротко прокоментував гендиректор фабрики.
За словами Олега Казакова, фабрика зупиниться в квітні після того, як виробить закуплену сировину. Після цього ворота трьох її проммайданчиків - в Липецьку, селах Сєнцово і Косиревка - замкнуть на замки.

Читайте також: У Росії зробили резонансну заяву про липецьку фабрику Roshen
"На вулиці опиняться 700 осіб трудового колективу, які отримували пристойну за російськими мірками зарплату. Всі вони, відповідно до закону, отримають вихідну допомогу", - сказав Казаков.
У соцмережах новина викликала хвилю сарказму:



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент української кондитерської корпорації Roshen В'ячеслав Москалевський заявляв, що Липецька фабрика стала "заручником" президента Росії Володимира Путіна, оскільки він перешкоджає якнайшвидшому продажу цього активу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?