Директор Одеського зоопарку записав смішне привітання з Днем закоханих
Категорія
Україна
Дата публікації

Директор Одеського зоопарку записав смішне привітання з Днем закоханих

Директор Одеського зоопарку записав смішне привітання з Днем закоханих
Джерело:  online.ua

Вже багато років директор Одеського зоппарка Ігор Бєляков записує оригінальні привітання українцям зі святами. У День святого Валентина в 2021 році він вирішив не відступати від традицій і записав смішне музичне привітання, в якому показав українцям закоханих вихованців зоопарку. Озвучив відео піснею "Несе Галя воду", а в кадрі показав павичів, верблюдів, ведмедів, тигрів, пеліканів та інших тварин. Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі зоопарку, передає ONLINE.UA.

Оригінальне привітання Белякова з Днем закоханих стало не єдиним подарунком директора Одеського зоопарку українцям до свята. 14 лютого він вирішив зробити безкоштовним вхід в зоопарк для всіх відвідувачів з ім'ям Валентин або Валентина. Для цього потрібно лише пред'явити документ, що підтверджує особу.

Українці в захваті від привітання Белякова з Днем святого Валентина. Вони масово дякують йому за гарний настрій.

"Ну яка позитивна людина! Дякую, просто супер !!; Ігор. Спасибі Вам величезне. Ну вмієте піднімати настрій; Як завжди креативно і зі смаком! Молодець!", - коментують в мережі музичний відеоролик директора Одеського зоопарку.

Важливо відзначити, що і для тварин керівництво зоопарку підготувало неймовірний сюрприз до свят. Вихованцям зробили оригінальні ласощі у вигляді сердець, щоб створити для них справжню романтичну атмосферу.

Раніше ONLINE.UA робив добірку, в якій ви знайдете оригінальні і красиві привітання з Днем Святого Валентина у віршах, прозі, картинках, а також коротких СМС, які безсумнівно розтоплять серце ваших других половинок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?